PIDZ logo - Werken bij PIDZ

Bouw mee aan het platform van pidz

Zonder platform geen PIDZ

De zorg is mensenwerk. Maar zonder de slimme en innovatieve software van PIDZ kan dat mensenwerk niet plaatsvinden. Onze applicatie speelt een belangrijke rol in de dienstverlening van PIDZ. En omdat wij zelf het beste weten wat onze klanten vragen, houden wij de ontwikkeling van onze applicatie in eigen hand, in eigen huis, met onze eigen mensen. Draag jij hieraan bij?

Van monoliet...

Na de oprichting van PIDZ bouwden onze eerste developers een SaaS-oplossing om zzp’ers en zorginstellingen eenvoudig met elkaar in verbinding te brengen: mijnPIDZ 1.0. Met de toevoeging van nieuwe features werd deze monoliet in de loop der jaren steeds groter en complexer. Aan de andere kant groeide de wens om snel en flexibel te kunnen werken aan het verbeteren en uitbreiden van de software met zo weinig mogelijk risico op downtime.

Naar modulith

Daarom hebben we besloten om de monoliet modulair op te bouwen. En een aantal van onze kernfunctionaliteiten onder te brengen in een servicegeoriënteerde architectuur. Door het platform op te splitsen per domein, hebben we een mooie balans tussen eenvoud en flexibiliteit. Dit stelt ons in staat om onze klanten uiteindelijk de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Tech stack

Bij PIDZ streven we de hoogste kwaliteit na. Onze werkwijze, met bijvoorbeeld automated end-to-end testing, en tech stack zijn hierop ingericht. We zijn voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe technologieën en best practices om ervoor te zorgen dat onze technologiestack up-to-date én toekomstbestendig is. Daarmee werken we op een innovatieve manier aan de best mogelijke kwaliteit software.

Als developer bij PIDZ heb je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat voortdurend innoveert en bijdraagt aan de groei en verbetering van onze software.

Hoe ziet onze huidige tech stack eruit?

Alle disciplines
in huis

We ontwikkelen onze software zelf en hebben daarom alle disciplines in ons developmentteam: van product owner tot back-end en front-end developer.

Werken
met scrum

Door te werken in sprints, houden we focus, boeken we op korte termijn successen. En we zijn flexibel en wendbaar, wanneer de situatie daarom vraagt.

Grote
verantwoordelijkheid

Onze developers hebben grote verantwoordelijkheid en krijgen de vrijheid om hun eigen expertise in te brengen en te werken aan grote delen van de code.

Sterk
team

Je wordt onderdeel van een goed, overzichtelijk en gezellig team. Maar wil je even thuis aan het werk om je te focussen?
Ook dat kan, want we werken hybride.

Zijn wij een match?

Wil jij weten of jij bij PIDZ past, en andersom? Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om als developer bij PIDZ te werken. Bekijk onderstaande video.

Solliciteer nu

Wil jij deel uitmaken van dit team? Meebouwen aan onze unieke software? En zo bijdragen aan het beschikbaar houden van de zorg. Solliciteer dan direct. Wij ontmoeten je graag.